10/2/07

Mi aula es mi castillo


Me gustaría presentaros al primeroB de Casa Guatemala: Sandra, Felipe, Nelson, Francisco(vaya pieza), Beverly(tan frágil y pequeña), Sebas(este año no repite...más listo que el hambre y un zángano de cuidado), Faver, Jaime, Juan Alberto, Lesbia, Angelica, (he de tener cuidado porqué se come los lápices como si fueran bananas), Ingrid(recién sacada de su pequeño poblado por primera vez), Carlos(aún no se atreve ni a abrir el cuaderno tal es su sorpresa y miedo desde que lo dejaron aquí sus tíos), Deisy, Sandra, Francisco( el alumno estrella de casa guatemala) y Elder...y el "profe" Juan para servirles...no más...

2 comentarios:

  1. Senzillament m'encanta!
    Aquesta aula em recorda molt la meva, per la disparitat de nens i de caracters tan diferents.Per arribar a fer un bon fí necessites no oblidar mai el motiu que t'ha portat aqui: educar a persones i ajudar-les a crèixer en tots els aspectes de la vida.
    Una bona dosi de comprensió i estimació t'ajudaran crear un lligam sòlid que permetra recriminar i marcar límits, ja que el nen capta de seguida qui l'estima i vol el seu bé. Donal's-hi seguretat i obral's-hi els ulls a la vida, a tot el que els hi pot ser útil, això no ho oblidis.
    Son uns bons principis educatius que dona l'experiència, mes que els llibres
    Petonets
    La pedagog que més t'estima

    ResponderEliminar
  2. I diga'm ???....Qui ensenya a qui, LORD ???.
    Magnifica classe, excel.lent ambient, et felicito Teacher Juan.!!!.
    Petons,

    LOVE
    PD.: Ja els hi has explicat el cuento de la Maria Salamiento ??? Ja,ja,ja. Muaaaaaaaaaaa !!!!

    ResponderEliminar